пятница, 10 января 2020 г.

GHIDUL IMPLINIRII FREE DOWNLOAD

Doamne fereste, sa munceasca pentru ceea ce are. In al doilea rand, cartea este o poveste cu naratiune despre Sofia, o fata cu multe probleme, care reuseste sa se schimbe cu ajutorul unei carti si sa intalneasca dragostea adevarata. Ambele sunt scrise la persona I prezent, deci cand se trece imediat de la unul la altul e putin mai greu sa iti dai seama cine vorbeste. Oct 13, Denisa Diana rated it it was ok Shelves: Alex e viu, are personalitate si o istorie si greseste. ghidul implinirii

Uploader: Tejinn
Date Added: 5 March 2013
File Size: 44.27 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 79464
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Sa o descrii pe Sofia, sau? Este mult mai usor sa empatizez cu probleme lui decat cu papusa de David. Mi se pare ca nu suna bine si ca nu prea se potriveste cu cartea?

Mar 10, P. Care e treaba cu el si Sofia? Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

ghidul implinirii

Mda -cand am incercat sa recitesc cartea am observant cateva inconsistencies doar cateva pentru ca nu am reusit sa parcurg mare lucru: Nu am pus recenzia acolo, deoarece exista limita de cuvinte si aici am si cont.

Nu are sens si e de prost gust.

Jurnalul împlinirii by P. Anda Claudia

Nu pot sa cred nimic din ce simte ea pentru ca eu am vazut-o pe Sofia. Apropo, legat implnirii Sofia, cum ar trebui sa cred eu ca s-a schimbat ca persoana nu mai e dupa like-uri, banii barbatilor, nu se mai uita ce masina au implinirki ei cand si la finalul cartii cand e la mare cu David ea tot zice la fiecare articol de imbracaminte, incaltaminte si accesoriu de la ce firma e? Iloveyou happy couple champagne" p.

Robin Sharma is currently considered a "single author. Si, cu Alex, PAC, ai idee cum e sa fii intr-o relatie dependenta de cineva? Your use of the site and services is subject to these policies and terms. Il crede Fat Frumos. Chiar pot sa felicit autoarea pentru ca a reusit sa creeze un ghisul personaj!

267057941-Robin-Sharma-Vodja-Bez-Titule-CK.pdf

Am cartea de pe stylishedbooks. Nu este o carte care zice "fa alea alea ca se intampla bine. Deci, PAC, nu e de ajuns sa zici ca Sofia si-a schimbat felul de a fi si sa o faci gihdul se desparta de Alex ghidjl sa cred asta. A fost mult mai fericita in dimineata de dupa ce a ramas Alex la ea si au baut cafea impreuna.

Return to Book Page. Am mai vazut formatarea asta si la AC si nici la el nu merge.

Robin Sharma Ghidul Implinirii Documents -

Asta revine din nou la treaba cu dificultatea de a te schimba. Cu toate acestea, chiar nu m-am mai simtit legata de Sofia dupa ce incepe sa citeasca JI.

ghidul implinirii

Si ei ii place. Feb 06, Simona rated it really liked it Shelves: Dela Iovan marked it as to-read Feb 17, jmplinirii Pentru ca asta e adevarul, e greu sa te schimbi, sa-ti programezi obiceiuri noi in sine. Become a LibraryThing Author. Si crede-ma, oricine a incercat sa se schimbe stie ca e ca dracu. Doamne fereste, sa munceasca pentru ceea ce are.

Robin Sharma

Nu poti sa pleci pur si simplu. Drumul Sofiei este extrem de liniar, ceea ce e dezamagitor, caci mie chiar imi place de ea. Textele trebuiau sa difere prin font sau macar prin italic.

Комментариев нет:

Отправить комментарий